Як зробити смачний Бісквітний Торт Груша Дор Блю з чізкейком рецепт простий.
Інгредієнти
Вага торта: 1200 кг
Кбжу (на 100 г): 210 / 10 / 14 / 11
⠀
Ванільний бісквіт 16 см:
Яйце с0 4 шт
Борошно рисова 30 гр
мигдальна Борошно 30 гр
Сухе знежирене молоко 30 гр
Розпушувач 8 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Подслатитель 10-12 гр
Молоко 2,5% 50 гр
⠀
Чізкейк 16 см:
Сирний сир 200 гр
Яйце 1 шт
Йогурт натуральний 1,5% 50 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Сир дор блю 50 гр
Подслатитель (prebiosweet) 2-3 гр
⠀
Конфітюр з грушею:
Груша середня 1-2 шт
Подслатитель
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Вода 50 гр
Сік половини лимона (лайма)
⠀
Крем
Сирний сир 200 гр
Рікотта 180 гр
М’який сир 0% 150 гр
Подслатитель (prebiosweet) 3-5 гр
Бісквітний Торт Груша Дор Блю з чізкейком покроковий рецепт
1. 1. Яйця розділити на білки і жовтки.
2. Білки збити з дрібкою солі і подслатителем до міцних піків.
3. До жовтків додати всі просіяні сухі інгредієнти, додати молоко і перемішати до однорідності (без грудочок). Додати збиті білки
4. Випікаємо бісквіт при 170 градусах близько 50-60 хвилин. Готовність
перевіряти зубочисткою.
5. Остудити і прибрати в холодильник в харчовій плівці на кілька годин (6-
8 годин, краще на ніч).
Можна просочити водою + сахзам
2. Білки збити з дрібкою солі і подслатителем до міцних піків.
3. До жовтків додати всі просіяні сухі інгредієнти, додати молоко і перемішати до однорідності (без грудочок). Додати збиті білки
4. Випікаємо бісквіт при 170 градусах близько 50-60 хвилин. Готовність
перевіряти зубочисткою.
5. Остудити і прибрати в холодильник в харчовій плівці на кілька годин (6-
8 годин, краще на ніч).
Можна просочити водою + сахзам
2. Чізкейк
1. Змішати всі інгредієнти до однорідності.
2. Сир нарізати кубиками і ввести в масу, перелити у форму і випікати 1 годину при 140 градусах. Повністю остудити при кімнатній температурі, після чого прибрати в холодильник.
1. Змішати всі інгредієнти до однорідності.
2. Сир нарізати кубиками і ввести в масу, перелити у форму і випікати 1 годину при 140 градусах. Повністю остудити при кімнатній температурі, після чого прибрати в холодильник.
3. Конфітюр з грушею:
1. Грушу нарізати кубиками, викласти в сотейник, туди ж подслатитель і сік лимона, тушкувати на середньому вогні до м’якості груші.
2. Крохмаль розвести у воді і влити в сотейник, маса відразу загусне, зняти з плити, повністю остудить.
1. Грушу нарізати кубиками, викласти в сотейник, туди ж подслатитель і сік лимона, тушкувати на середньому вогні до м’якості груші.
2. Крохмаль розвести у воді і влити в сотейник, маса відразу загусне, зняти з плити, повністю остудить.
4. Крем
Збити все до однорідності, прибрати в холодильник на 30 минут.
Збити все до однорідності, прибрати в холодильник на 30 минут.
5. Збірка торта:
Бісквіт розрізати на два коржі. На підкладку нанести трохи крему, встановити корж нанести трохи крему по всьому коржу, покласти чізкейк, зверху знову крем, бортик з крему і начинка з груші. Крему вистачить на чорнове покриття. Прибрати торт в холодильник.
Бісквіт розрізати на два коржі. На підкладку нанести трохи крему, встановити корж нанести трохи крему по всьому коржу, покласти чізкейк, зверху знову крем, бортик з крему і начинка з груші. Крему вистачить на чорнове покриття. Прибрати торт в холодильник.
Відео рецепт 👇