Бісквітний торт з персиками і кремом пломбір

Як зробити дуже смачний домашній бісквітний торт з персиками і кремом пломбір рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
150г борошна
120г молока
120г цукру
60г сл.масла
10г рому або ванільного екстракту
3 яйця
1ч.ложка розпушувача
щіпка солі

Для крему:
340г вершків 35%
35г сах.пудри
30г молока
1 ч. ложка ванільного екстракту
7г желатину

Заварна частина:
200мл молока
60г цукру
20г кукурудзяного крохмалю
3 жовтки
1 великий персик

Бісквітний торт з персиками і кремом пломбір покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Форма 18см в діаметрі: яйця збити з дрібкою солі. Як тільки з’явиться піна, додати частинами цукор і збити до пишної світлого стану. Борошно з’єднати з розпушувачем і просіяти. Ввести порціями в яєчну суміш, перемішати до однорідності. Масло покласти в молоко, нагрівати, поки не розчиниться масло.
2. Не кип’ятити. Гаряче молоко влити тонкою цівкою в тісто, весь час перемішуючи. Викласти готове тісто у форму, нічим не змазуючи її. Випікати в заздалегідь нагрітій до 170 градусів духовці 35 хвилин. Перевірити дерев’яною шпажкою, вона повинна виходити з тіста сухий. Готовий бісквіт остудити догори дном на решітці. Зняти форму, бісквіт загорнути у плівку і відправити в холодильник на 8 часов.
3. Крем, Пломбір: Жовтки розтерти з цукром дочиста і збільшення маси втричі. Додати крохмаль, добре розмішати Молоко нагріти майже до кипіння. Тонкою цівкою ввести жовтки, енергійно помішуючи. Повернути каструльку на вогонь. Варити, помішуючи, поки маса не загусне. Накрити плівкою в контакт і залишити охолоджуватися. Листовий желатин залити прохолодною водою хвилин на 10-15. Потім віджати і розчинити в теплому молоці. Змішати з теплою заварний частью.

4. Збити вершки з просіяним сах.пудрою. Вершки, віночок і дежа повинні бути дуже холодними. Продовжуючи збивати, додати заварную частина і ванільний екстракт. З бісквіта зрізати верхню і нижню скоринки. Розрізати на 3 частини. Персик очистити від шкірки і порізати кубиками. Збирати торт у кільці: корж, крем, персик. Накрити плівкою і поставити в холодильник на кілька годин. Зняти кільце. Обмазати торт тонким шаром крему. Поставити в холодильник на годину. Зробити фінішне покриття та украсить.