Болгарський перець фарширований свинячим фаршем, рисом та морквою простий рецепт.
Інгредієнти
* Фарш свинячий – 500 г
* Перець болгарський
* Цибуля – 1 велика цибулина (у фарш )
* Рис – 100 г
* Морква – 1 шт.
* Цибуля для засмажки – 1 шт
* Томатна паста – 1 ст. л
* Сіль, перець чорний мелений
* Аджика суха – 1 чл
* Лавровий лист – 1 шт.
* Вода або бульйон
Болгарський перець фарширований свинячим фаршем, рисом та морквою покроковий рецепт
1. Додаю у фарш перемелений ріпчасту цибулю. Рис злегка відварюю і теж додаю. Сіль, чорний мелений перець за смаком. Добре фарш перемішую, відбиваю. Перець очищаю від насіння, промиваю. Перчик домашній, соковитий і ароматний. Начиняю приготованим фаршем перцы.
2. Укладаю їх у відповідну за розміром каструлю. Ріпчасту цибулю нарізану кубиками моркву натерту на крупній тертці, обсмажую до м’якості на рослинному маслі. Викладаю засмажку в каструлю з перцами.
3. Столову ложку томатної пасти розбавити водою і влити в каструлю. Вливаю ще воду або бульйон, так щоб рідина ледь покривала перець. Всипаю сіль, перець і суху аджику.
4. Зверху трохи сметани і лавровий лист. Накриваю кришкою і тушу на вогні трохи менше середнього до готовності, приблизно 40-50 хвилин. В кінці додаю січену зелень.
Відео рецепт 👇