Болгарський перець закуска швидкого приготування

Як смачно зробити Болгарський перець закуска швидкого приготування простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Коли їсти смачний хліб, неодмінно треба робити цю закуску з болгарського солодкого перцю. У мене вже є подібний рецепт, але на хлібному майстер-класі навчилася робити трохи по-іншому. Виходить ще більш смачно!

Інгредієнти

Дивитися нижче

Болгарський перець закуска швидкого приготування покроковий рецепт

1. Перці (4-5 штук) вимити, витерти насухо і, нічим не змазуючи, запекти при 220 град до чорних підпалин в вогнетривкої формі. Вийняти перці і відразу ж викласти їх в герметичний контейнер з кришкою, нехай охолонуть. Коли перці охолонуть, очистити їх від насіння і шкірки, при цьому зберігаючи всі соки, які утворилися в процесі запекания.

2. Довільними шматочками перці нарізати або порвати (так смачніше)))) В маленьку баночку процідити через сито зібраний сік, додати сіль, перець чорний/червоний, трохи цукру, білий оцет бальзамічний (1-2 ст. л приблизно), ароматна соняшникова олія (теж на око – приблизно 7-9 ст. л). Закрити банку кришкою і потрясти – соус готовий. Попробовать.

3. Явно захочеться додати або солі, може цукру, соус повинен бути вам смачним, не бійтеся експериментувати. Перці скласти в скляну банку або контейнер, посолити, нарізати свіжої петрушки і пару зубчиків часнику (можна сильно більше), акуратно перемішати, влити соус, втопивши в ній перці. Їсти можна відразу ж. Виходить неймовірно соковито!!!!

Відео рецепт 👇