Як приготувати смачний Литовський борщ на кефірі з буряком холодний класичний рецепт. Зробила сьогодні сибірський річний борщ, за своїм фірмовим рецептом. Дивіться яка краса, виходить багато, густий холодненький!
Інгредієнти
Цибулина 1 шт.
Огірок середній 1 шт.
Відвареної картопля 4 шт.
Кефір 1% 600 мл. л.
Яйце 2 шт.
Буряк відварна середня 1 шт.
Цибуля кріп сіль і перець за смаком.
Борщ на кефірі з буряком холодний покроковий рецепт
1. Додаю відварене яйце, буду подавати з гарячим відварним картоплею в мундирі! Присипаю суп зеленню, я б сказала все аромати літа, смачно, просто і швидко, а головне ще й корисно! Поїхали!!! Замість хліба буду використовувати картоплю він у мене вже закипає, а поки він відварюється ми з вами робимо нарезку.
2. Взяла кріп прям з грядочки тільки! Беру м’які гілки, дрібно нарізаю і укладаю в об’ємну миску. Також дрібно нарізаю цибулю, кількість зелені рівне – кріп і цибулю в одній пропорції! Висипаю, додаю сіль і мну товкачиком щоб наша зелень сильніше розкрила свої аромати. Огірок нарізаємо скибочками! Готово!
3. Частина зелені відкладу для посипання картоплі, дві столові ложки візьму. Викладаю огірки, вдало їх нарізала дуже тоненько! Тепер нарізаємо соломкою буряк. Заздалегідь її відварила не в підсоленій воді! Готово! Дивіться яка соломка у нас вийшла! Маленьку головку свіжої цибулі нарізаємо тоненькими колечками!
4. За п’ять хвилин ми з вами приготували чудовий літній суп! Борщ по-сибірськи це моє улюблене літнє блюдо! Трохи перчику, заливаю холодним кефіром і дам постояти поки картопля доваривается, щоб у нас все просякло як слід! Вийшло багато, з’їдається також швидко як і готується!
5. Я б сказала улюблений наш річний супчик, холодненький, готується швидко і смачно! Нам з вами залишилося тільки нарізати яйце. Подавати буду з відвареною картоплею. Друзі бажаю вам приємного апетиту і обов’язково приготувати за 5 хвилин чудовий сибірський борщ!