Брауні з червоної сочевиці без борошна і без цукру

БРАУНІ БЕЗ БОРОШНА простий рецепт. Ідеально для діток! Мій син навіть не помітив, що у складі … Брауні з червоної сочевиці без борошна і без цукру простий рецепт.

Інгредієнти

⭕️ форма прямокутна 17х23
♻️ КБЖУ 302.07/12.36/10.32/37.59

Інгредієнти:
▪️200 г червоної сочевиці в сухому вигляді
▪️75 р. води/молока
▪️35 р. рослинного масла
▪️75 р. сиропу топінамбура
▪️40 р. порошку какао/кэроба
▪️1/4 ч. л. соди
▫️вишня за бажанням
▫️пряні спеції і горіхи за бажанням
▫️шматочки шоколаду (бажано)

Брауні з червоної сочевиці без борошна і без цукру покроковий рецепт

1. Сочевицю замочити на ніч, вранці злити воду, промыть.
2. Помістити сочевицю, воду, масло, сироп, какао, соду в блендер. Пробити до однородности.
3. Вилити у форму для запікання, зверху повтикати вишню, горіхи, шматочки шоколаду. Можна і внутрь.

4. Випікати 25-30 хвилин при 180 градусах, режим «верх-низ», без конвекции.
5. Дуже смачно, якщо зверху полити шоколадом, прям пальчики оближеш 😋 Не пропустіть цей крок! А ще якщо посипати горішками ммм 🤤

6. *Якщо випікати 30 хвилин, то буде пиріг, а не брауні. А брауні повинен бути вологим, тому може вистачити і 20 хвилин випічки. Тестуйте, експерементуйте!