Десерт Пташине Молоко на агар агарі зі згущеним молоком

Як зробити смачний Десерт Пташине Молоко на агар агарі зі згущеним молоком рецепт простий.

Інгредієнти

Білки-200 гр
Цукор-350 гр
Вода-160 мл
Агар-агар-12 гр
Масло 82,5%-200 гр
Згущене молоко натуральне -100 мл

Десерт Пташине Молоко на агар агарі зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. 1) Масло кімнатної температури і згущене молоко Збити до однорідності
2) В деже міксера відокремити білки
3) В сотейнику висипати цукор, агар – агар, воду і поставити на вогонь

2. 4) Одночасно почати збивати білки, спочатку на невеликій швидкості потім збільшувати
5) До моменту готовності сиропу, білки повинні бути збиті до м’яких піків
6) Готовим сироп вважається тоді, коли з допомогою лопатки можна побачити дно сотейника

3. 7) Далі тонкою цівкою вливаємо готовий сироп у збиті білки
8) По ложці вводимо масло – згущене молоко, хвилину збиваємо
9) Виливаємо у форму, охолоджуємо 2 години
10) Насолоджуємося і підписуємося, щоб не втратити нові рецепти 👌

Відео рецепт 👇