Брюссельська капуста з картоплею і мясом індички

Як смачно зробити Брюссельська капуста з картоплею і м’ясом індички простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один варіант запеченого м’яса з картоплею, але більш дієтичний. І як ви просили, з брюссельської капустою (при бажанні, її можна замінити брокколі чи кольорову).

Інгредієнти

КБЖУ: 92 Ккал
Білки – 8 г, Жири – 3 г, Вуглеводи – 8 м,

2 шт Кабачок або патисон
200 г Брюссельської капусти
300 г Відвареної картоплі
100 г Сиру
200 г Відвареного м’яса індички

Брюссельська капуста з картоплею і м’ясом індички покроковий рецепт

1. Кабачок, капусту, м’ясо, картоплю нарізати. Сир натерти на дрібній тертці. В жаротривку форму викласти овочі і мясо.

2. Посолити і поперчити. Посипати сиром. У духовку на 180С на 25 минут.