Булочки на пару з бараниною простий рецепт. Як же смачно і ситно👌 Чисто по-Кавказьки, Баранина з м’ясом і часниковими соусами, Мм..😋👍
Інгредієнти
на тісто:
Молоко+вода =500мл (до тепла)
Дріжджі-2ч.л
Цукор-1ст.л
Сіль-2ч.л без гірки
Борошно-тісто м’яке
Вершкове масло розтоплене
Приправа – горіхова трава або інші улюблені!
М’ясо у мене Баранина – можна і щось інше, головне на кістки, середньої жирності👍
Булочки на пару з бараниною покроковий рецепт
1. М’ясо відварити. У цей час замішуємо м’яке тісто і залишаємо в теплі до першого підйому, ділимо на частини, розгортаємо в пласт, змащуємо маслом і присипаємо приправами, крутимо в рулет і розрізаємо на частини як на видео.
2. Викладаємо в манти варіння, змащену рослинним маслом, залишаємо ще на 20 хвилин, для пишноти, далі ставимо на киплячу воду (на пароварку) і готуємо 15 минут.
3. Потім вимикаємо плиту і тримаємо під кришкою ще 10 хвилин. Блюдо готове. Подаємо страву гарячою, з різними часниковими соусами за бажанням!
Відео рецепт 👇