Як смачно зробити Булочки синабон корицею і глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ось як я готую ароматні булочки з корицею, від яких неможливо відірватися. Один із способів створити новорічний настрій – приготувати випічку, приємний аромат який наповнить весь будинок. Сьогодні у мене для вас рецепт булочок з корицею. Вони настільки смачні, що відірватися неможливо. Давайте готувати.
Інгредієнти
Тісто
• Борошно 530 р
• Цукор 100 р
• Дріжджі сухі 10 г
• Вода 175 р
• Яйця 3 шт.
• Масло вершкове 150 г
• Сіль 3 г
• Ванільний екстракт 2 ч. л.
Начинка
• Цукор 164 р
• Кориця 10 р
• Вершкове масло 224 р
Глазур
• Сирний сир 113 р
• Цукрова пудра 113 р
• Сік лимона
Булочки синабон корицею і глазур’ю покроковий рецепт
1. Сухі дріжджі заливаю теплою водою (32-35°С), перемішую і залишаю під рушником на 10 хвилин. Борошно, цукор, сіль відправляю в чашу міксера і перемішую. Додаю яйця, вливаю опару і починаю замішувати тісто з допомогою насадки «гак». Коли тісто починає збиратися в кулю на гаку, додаю м’яке вершкове масло, але роблю це частинами і кожного разу чекаю, поки масло рівномірно втрутиться. Добре вимішую тісто за допомогою міксера – воно повинно вийде дуже эластичным.
2. Глибоку ємність змащую олією, відправляю туди тісто і накриваю харчовою плівкою. Відправляю в холодильник на 10-12 годин. Після холодної розстойки тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази. М’яке вершкове масло перетираю з цукром і корицею до однорідності. Стіл присипаючи борошном, викладаю тісто і розкачую в пласт товщиною 0,5 див. Викладаю начинку і рівномірно розподіляю. Повертаю в рулет і нарізаю на порции.
3. Викладаю булочки на деко, застелене папером для випічки. Накриваю рушником і залишаю на 1 годину. Випікаю 20-30 хвилин при 180°С. Сирний сир перемішую з цукровою пудрою. Додаю сік лимона – кількість регулюю по консистенції глазурі. Готові булочки викладаю на тарілку і поливають глазур’ю. Вони виходять м’якими, неймовірно ароматними і дуже смачними. Обов’язково спробуйте приготовить.