Булочки синнабон з корицею і кремом класичні

Як смачно зробити Булочки синнабон з корицею і кремом класичні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачні синнабончики 🙌

Інгредієнти

Опара:
Молоко – 300мл.,
Сухі дріжджі – 5 гр.,
Цукор – 20 гр.,
Борошно – 150 гр.

Тісто:
Борошно – 500гр.,
Сіль – 4 гр.,
Яйця – 2 шт.,
Цукор – 60 гр.,
Вершкове масло – 100гр.,
Ванілін – за смаком.

Начинка:
Вершкове масло – 100гр.,
Цукор – 150 гр.,
Кориця – 20гр.

Готуємо крем:
Молоко – 50 мл,
Сирний вершковий сир – 250 гр.,
Цукрова пудра – 50 гр.,
Ванілін – за смаком.

Булочки синнабон з корицею і кремом класичні покроковий рецепт

1. Опара:
Змішуємо всі інгредієнти (молоко кімнатної температури), добре вимішуємо, ставимо в тепле місце хвилин на 30.
2. Тісто:
У мисці змішуємо яйця, цукор, сіль, опару, ванілін, заважаємо. Додаємо розм’якшене вершкове масло і просіяне борошно, вимішуємо тісто і ставимо в тепле место.
3. Начинка:
Розкачуємо тісто, мажемо маслом, вирізаємо кола, посипаємо корицею, змішаної з цукром. Викладаємо у форму (в яку виклала я – дивіться у відео). Залишаємо на 40 хвилин, щоб тісто підійшло. Відправляємо випікатися в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.
4. Готуємо крем:
Змішуємо всі інгредієнти блендером.
5. Поливаємо соусом гарячі синнабончики. Приємного аппетита.