Викладаю відео, яке всім так сподобалося минулої зими😁 і рецепт класичних синнабонов додаю 🤍 Як зробити Булочки синнабоны класичні з корицею в домашніх умовах рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
Тісто:⠀
– яйця 2 шт⠀
– молоко 200 мл⠀
– дріжджі швидкодіючі 7 г (пакетик dr oetker)⠀
– цукор 40 г + 1 ст л ⠀
– борошно 500-550 г ( по ситуації)⠀
– масло вершкове 75 г⠀
– щіпка солі ⠀
⠀
Начинка:⠀
– вершкове масло 50-60 г⠀
– цукор 80 г⠀
– кориця 15 г⠀
⠀
Сирний крем:⠀
(раджу робити в 2 рази більше):⠀
– кремчиз 100 г⠀
– цукрова пудра-40 г⠀
– 2 ст л молока ⠀
Булочки синнабоны класичні з корицею в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Молоко підігріти, всипати дріжджі і 1 ст л цукру, перемішати і залишити хвилин на 20.⠀ М’яке вершкове масло збити з цукром, додати яйця і ще раз збити.⠀ До маслу і яйцям додати опару, щіпку солі і перемішати.⠀ До рідкої суміші просіяти борошно і замісити тісто. Просеивайте поступово, борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше. Тісто повинне вийти м’яким, не буде липнути до рук. ⠀ Готове тісто накрити рушником і залишити в теплому місці на годину.⠀
2. Тісто розкачати в пласт, згорнути конвертом і залишити на 15 хвилин під рушником.⠀ Розкачати тісто в прямокутник товщиною приблизно 5 мм, змастити вершковим маслом кімнатної температури, посипати сумішшю кориці з цукром і загорнути в щільний рулет.⠀ Рулет нарізати на рівні частини ( у мене вийшло 8 булок).⠀
3. Булки викласти на деко і залишити на расстойку на 15 хвилин під рушником.⠀ Випікати синнабоны в розігрітій на 190С духовці до рум’яності (20-25 хвилин)⠀ Для заливки збити міксером кремчиз, сах пудру і молоко, залити (обмазати) гарячі синнабоны відразу з духовки.⠀ Залишити просочуватися на деякий час.⠀