Булочки синнабоны з дріжджового тіста

Прям навіть і не знаю, як вас ще спокусити на мої синнабоны. Як зробити Булочки синнабоны з дріжджового тіста рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

для тесту:
240 мл молока
75 г розтопленого вершкового масла
70 г цукру
1,5 ч. л. сухих дріжджів (або 18 г пресованих)
1 яйце
1 ч. л. солі
500 г борошна.
для начинки:

100 г білого цукру
100 г коричневого цукру
1,5 ст. л. меленої кориці
80 г розтопленого вершкового масла.
для глазурі:

50 г сирного сиру
2 ст. л. вершкового масла
100 г цукрової пудри.

Булочки синнабоны з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Дріжджі розчинити в теплому молоці, додати цукор. Змішати всі інгредієнти для тіста, замісити тісто, залишити на 2-3 години в теплому місці. Розкачати у великий прямокутник товщиною 2-3 мм. Змішати два види цукру для начинки з корицею. Масло для начинки розтопити, вилити на розкачане тісто, пензликом розподілити, зверху рівномірно посипати цукром з корицей.
2. Згорнути рулет, з допомогою нитки нарізати поперек. Викласти булочки у форму або форми, враховувати, що при расстойке і випічці вони добре збільшаться в розмірі. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Вранці, поки гріється духовка до 180 град, дати булочкам зігрітися при кімнатній температуре.

3. Випекти булочки 15-20 хвилин до рум’яного кольору. Для глазурі змішати все разом збити виделкою. Гарячі булочки відразу з духовки і змастити глазур’ю. Безсоромно смачно, калорійно, божественно