Булочки синнабоны з карамеллю солоної і гарбузом

Як смачно зробити Булочки синнабоны з карамеллю солоної і гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Що може бути смачніше м’яких і ароматних булочок синнабон з пряною гарбузовою начинкою, ніжним сливочник кремом і солоної карамеллю?

Інгредієнти

* 240 мл цільного молока;
* 10 гр сухих швидкорозчинних дріжджів;
* 80 гр коричневого цукру;
* 2 яйця;
*100 г гарбузового пюре;
* 60 мл розтопленого вершкового масла;
* 570 г борошна;
* Сіль

Начинка з корицею і гарбузом:
* 60 гр вершкового масла, м’якого;
* 50 г цукру;
* 1, 5 ст л кориці або пряної суміші спецій;
*80 г гарбузового пюре

Крем:
*200 г кисломолочного сиру;
*100 г цукрової пудри;
*80 г вершків 33%;

Карамель:
*100 г цукру;
*2 ст. л. води;
*120 г вершків;
*1 ч. л. пряна суміш гарбуз;
*Щіпка солі

Булочки синнабоны з карамеллю солоної і гарбузом покроковий рецепт

1. Карамель: Вершки змішуємо зі спеціями, нагріваємо, але не кип’ятимо і залишаємо. Цукор і воду кладемо в каструльку з товстим дном. Плавим на середньому вогні до темно-золотистого кольору. Знімаємо з плити. Акуратно вливаємо вершки, додаємо дрібку солі. Перемішуємо. Залишаємо остигати. Тісто для булочок з корицею

2. Змішайте тепле молоко 1/2 частина з швидкорозчинними сухими дріжджами і 1 ст. л. цукру. Відкладіть до утворення піни. Розтопити вершкове масло і відкласти в сторону, щоб воно охолонуло. Помістіть борошно і цукор у велику чашу міксера. Перемішайте до однорідності, потім залишився молоко, дріжджі, масло і яйца.
3. Місіть на середній швидкості протягом 5 хвилин, часто зупиняючись, щоб при необхідності очистити краю чаші. Додайте сіль, потім продовжуйте місити на більш високій швидкості ще 5-8 хвилин або, коли тісто перестане прилипати до країв чаші. Накрийте кухонним рушником на 1,5–2 години. Тісто має піднятися і збільшитися в об’ємі. Обімніть тісто, щоб видалити повітря, потім перекладіть його на поверхню, злегка присипану борошном. Качалкою розкачайте тісто в великий прямокутник. Використовуйте більше борошна, якщо потрібно, або якщо тісто прилипає до поверхности.

Відео рецепт 👇