Булочки синнабоны з корицею на сковорідці

Як зробити Булочки синнабоны з корицею на сковорідці рецепт простий.

Інгредієнти

Молоко тепле 150 мл
Сухі дріжджі 1 год л
Цукор 2 ст л
Сіль 1/2 год л
Масло рослинне 2 ст л
Ванілін 1 год л
Розпушувач 1 год л
Борошно 320 гр
Начинка:
Кориця 15 гр
Цукор 150 гр

Булочки синнабоны з корицею на сковорідці покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо дріжджі, сіль, цукор, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Потім додаємо всі інші інгредієнти і замішуємо тісто, яке так само потрібно буде залишити на 40-60 хвилин підрости. Готове тісто розгортаємо прямокутником, і засипаємо його сумішшю цукру і кориці, рівномірно розподіляючи по всьому периметру. Скачуємо рулет і розрізаємо на порції: у мене вийшло 10 булочок і 2 хвостика, які теж можна спекти)

2. Заготовки булочок викладаємо на змащену вершковим маслом сковороду і залишаємо ще на 10-15 хвилин в теплому місці, булочки ще підростуть в обсязі. Потім сміливо ставимо на повільний вогонь і смажимо з двох сторін під кришкою, не відкриваючи, по 8-10 хвилин з кожного боку, важливо дивитися і спостерігати за кольором, булочки можуть приготуватися швидше або навпаки, ще не дойти.

3. Готовність – золотистий, апетитний колір! Готові булочки я змастив вершковим маслом і посипав цукром. Ласунам можу запропонувати приготувати крем з мого минулого рецепта Синнабонов, він шалено смачний. Я впевнений, ви будете в захваті!

Відео рецепт 👇