Булочки Великодні гнізда

Булочки “Великодні гнізда” з пудингом смачні і неймовірно ніжні. Для начинки також можна використовувати заварний крем.

Інгредієнти

150 мл молоко
100 г сметана
1 шт яйце
80 г вершкове масло
60 г цукор
Щіпка солі
21 р свіжі дріжджі (7г сухі)
400 г борошно
Пудинг або заварний крем
Кокосова стружка

Глазур: лимон, цукрова пудра

Булочки “Великодні гнізда” покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо дріжджі і 1 ст л цукру і залишаємо на 15 хв. Додаємо решту цукру, вершкове масло, щіпку солі, яйце і борошно, замішуємо тесто.

2. На расстойку в тепле місце на 1-2 години. У мене пудинг з упаковки, можна замінити на заварний крем. Катаємо з тіста кульки і залишаємо на 15 хвилин, склянкою робимо поглиблення, викладаємо начинку, випікаємо при 180° 20 мин.

3. Змішуємо цукрову пудру і лимон, до потрібної консистенції і змащуємо готові булочки і посипаємо кокосовою стружкой.

Відео рецепт 👇