Булочки з начинкою з зеленого цибулі, часнику і майонезу

Булочки з начинкою з зеленого цибулі, часнику і майонезу простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто юданэ:
120 гр борошна для хліба
85 гр гарячої води
Добре перемішайте, дайте охолонути в холодильнику близько 12 годин із закритою кришкою.

200 гр борошна для хліба
55 гр цукрового піску
2 гр пресованих дріжджів
80 гр молока
20 гр збитих вершків
15 гр сухого молока
35 гр вершкового масла
4 гр солі

Для змазування:
1 жовток
1 ст л молока

Начинка:
Зелена цибуля (тонкий скибочку)
3 зубчики часнику (нарізати)
чорний перець за смаком
6 ст л майонезу
2 ст л згущеного молока
Все добре перемішати

Булочки з начинкою з зеленого цибулі, часнику і майонезу покроковий рецепт

1. Всю рідину з’єднати з цукром і дріжджами, добре перемішати Розламайте тісто юдане на дрібні шматочки, добре перемішайте з рідкою сумішшю. Додайте борошно і сухе молоко, замісіть, поки все не збереться разом. Додайте вершкове масло і сіль, продовжуйте місити. Розділити на невеликі кульки по 70 гр кожен, дати відпочити 10 минут.

2. Розділіть кожен кульку на три частини, розкачайте ці 3 частини довгі пасма, сплетіть ці три пасма разом і защипайте кінці, щоб коса не розв’язалася. Покладіть кожну косу на деко з антипригарним покрытием.

3. Накрити і залишити, поки вони не збільшаться в два рази, зробіть надріз в центрі гострою бритвою, знову дайте підійти ще 10-15 хвилин. Змастіть верхівки булочок яєчною сумішшю, потім наповніть центр начинкой.

4. Розігрійте духовку до 180°С протягом 10 хвилин, потім зменшіть до 170°С і випікайте тісто протягом 20-25 хвилин, поки воно не стане золотисто-коричневым.

Відео рецепт 👇