Тісто для бешбармака за казахськи класичне

Як смачно зробити Тісто для бешбармака за казахськи класичне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Всього 3 інгредієнта.
Борошно 500 р.
Яйце 1 шт.
Сорпа (бульйон в якому варіть м’ясо) 180 р.

Тісто для бешбармака за казахськи класичне покроковий рецепт

1. В першу чергу потрібно остудити сорпа, потім у просіяне борошно додати яйце і влити бульйон. Замішуємо тісто, воно повинно вийде эластичным.
2. Залишаємо на 10-15 хвилин для «відпочинку» за цей час тісто розійдеться. Потрібно буде його знову перемісити, за необхідності трохи присипати поверхню мукой.
3. Розділити тісто на 2 частини з сформувати кульки. Через 15 хвилин тісто модно розгортати в більшу і тонку лепешку.