Бутерброд Сендвіч з сиром на грилі Гордона Рамзі

Як смачно зробити Бутерброд Сендвіч з сиром на грилі Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Сир Романо, нарізаний за розміром хліба (в залежності від розміру хліба, близько 4 скибочок)
Сир Азіаго, нарізаний за розміром хліба (в залежності від розміру хліба, близько 4 скибочок)
Кімчі
Вершкове масло
2 Скибочки сільського хліба
Сіль
Оливкова олія

Бутерброд Сендвіч з сиром на грилі Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Наріжте сир “кубиками”, потім наріжте так, щоб він підходив до хліба Наріжте хліб і переконайтеся, що він нарізаний не дуже тонко Змажте зовнішні частини скибочок олією і приправити сіллю. Переверніть і посипте сиром обидві сторони хліба і наріжте за розміром (на відео Гордон використовує романо з перцем. Додайте трохи рожевого перцю, якщо хочете, щоб романо справив той самий ефект).
2. Потім додайте шар кимчи з одного боку, потім переверніть і притисніть. Використовуючи чавунну сковороду, додайте трохи оливкової олії, розігрійте сковороду на середньо-високому вогні і додайте сендвіч. Приблизно через 30-45 секунд натисніть на бутерброд, щоб він покрився хрусткою скоринкою, а сир расплавился.
3. Переверніть приблизно через 2 хвилини, як тільки скибочки стануть приємними і хрусткими. Продовжуйте перевертати і тиснути, поки сир не розплавиться. Як тільки сир розплавиться, дістаньте його з форми і подавайте!