Мічиганська копчена форель! Як смачно зробити Бутерброд з червоною рибою фореллю з яйцем Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
½ багета, розрізаного навпіл
Оливкова олія
Кошерна сіль
Мелений чорний перець
12 унцій злегка копченої форелі
1 лимон
½ маленькою червоною цибулини, нарізаної дрібними кубиками
1 столова ложка каперсів, за бажанням
Листя і квіти фенхелю
¼ склянки вершків
4 скибочки сиру чеддер
Несолоне вершкове масло
4 зубчики запеченого або обсмаженого часнику
2 яйця
Бутерброд з червоною рибою фореллю з яйцем Гордона Рамзі покроковий рецепт
1. Розігрійте велику сковороду на середньо-високому вогні і додайте трохи оливкової олії. Збризніть зрізи багета оливковою олією і приправити сіллю і перцем. Як тільки сковорода нагріється, викладіть на неї хліб зрізом вниз і підсмажте до золотисто-коричневого кольору. Акуратно розімніть копчену форель руками на великі пластівці в мисці середнього размера.
2. Викладіть лимонну цедру на форель. Додайте червоний лук і каперси, якщо використовуєте, в миску з фореллю. Додайте листя і квітки фенхелю, потім вичавіть сік з половини лимона і додайте крем-фреш. Акуратно перемішайте ложкою до однорідної маси. Спробуйте і при необхідності додайте приправи. Як тільки хліб підсмажиться, зніміть сковороду з вогню і переверніть хліб так, щоб зрізана сторона була звернена вверх.
3. Викладіть кілька повних ложок на кожну половину багета і акуратно промокніть, щоб вийшов рівний шар. Приправте сіллю і невеликою кількістю перцю, потім кожну половину посипте двома скибочками чеддера. Приправте чеддер невеликою кількістю солі і перцю, перш ніж знову поставити на вогонь і накрийте кришкою або сковородою того ж розміру, щоб сир расплавился.
4. В окремій великій сковороді на середньому вогні розігрійте пару чайних ложок оливкової олії, 2 столові ложки вершкового масла і подрібнений часник – це додасть аромату кулінарних жирів. Обережно розбийте яйця на сковороду, потім видаліть часник. Приправте сіллю і перцем, потім додайте ще столову ложку або близько того вершкового масла.
5. Нахиліть сковороду і збризніть яєчні білки вершковим маслом, щоб вони підсмажилися, намагаючись уникати потрапляння жовтка. Як тільки чеддер розплавиться, зніміть сковороду з вогню і перекладіть кожну половинку на тарелки.
6. Як тільки яйця приготуються за вашим смаком, знімайте зі сковороди по одному яйцю за раз і дайте стекти зайвому жиру, перш ніж викласти на кожну половинку бутерброда. Подавайте відразу, уявляючи, що ви самі зловили форель на чудовому озері Верхнее.