Чакапулі по грузинськи з баранини класичний рецепт простий. Доброго ранку, дорогі ❤ Вчора готувала страва грузинської кухні ,,Чакапулі” я обожнюю це блюдо 🤤 Кожен наш свято не обходиться без такого гарячого 😊 Ви пробували таке❓❓❓ Якщо ні, то ви обов’язково повинні приготувати таке ароматне і смачне блюдо❗❗❗
Інгредієнти
✅1.5 кг Баранини
✅1кг репчетого цибулі
✅1 пучок зелоного цибулі
✅1 пучок свіжої кінзи
✅1 пучок свіжої петрушки
✅1 пучок свіжого кропу
✅2 пучка свіжого тархуны, чим більше тим смачніше
✅1 ст. білого вина
✅6-7 шт сливи або аличі, якщо ні то 1ст. соусу ткемалі
✅2 шт. стручковий перець
✅Сіль за смаком
Чакапулі по грузинськи з баранини класичний покроковий рецепт
1. Баранину нарізати на великі шматочки, помити і поставити варитися майже до готовності, додати цибулю і тушкувати на повільному вогні до готовності мяса.
2. Після всю зелень, зелений лук і перець гострий порубати і додати до м’яса, перемішати і тушкувати разом близько 10-минут.
3. Влити біле вино і ткемалі, послить і тушкувати під кришкою ще 20-25 хвилин. Це шалено смачно, готуйте на радость.
Відео рецепт 👇