Чебуреки з яловичиною

Як смачно зробити Чебуреки з яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеальні чебуреки, тісто просто супер смачне.

Інгредієнти

Тісто:
✅Борошно-500 гр
✅Рослинна олія -25 мл
✅Вода -250 мл Температурою 70 градусів!
✅Сіль-0,5 ч. л.

Для начинки:
✅Яловичина -250гр жирна або додайте будь-який за бажанням сало.
✅Цибуля ріпчаста -250 гр
✅Сіль
✅Перець
✅вода 50-100 мл.

Чебуреки з яловичиною покроковий рецепт

1. Просіяти борошно, додати сіль, рослинне(у мене оливкова)олія і окріп 70С! Перемішати ложкою спочатку, а потім замісити руками тісто хвилин 10 поки тісто не вбере в себе всю муку. Замісити тісто, накрити плівкою і дати йому відлежатися приблизно годину. За цей час готуємо начинку: Прокрутити м’ясо з цибулею через м’ясорубку, добре посолити, поперчити і додати воду.

2. Все добре перемішати. Розділити тісто на 12 частин, потім кожну частину обваляти в борошні і крою зібрати в центр, як би сформувати рівний круг. Дайте трохи полежати заготівлях 10-15 хв, накрити плівкою. Розкачати качалкою рівні кола діаметром 25-30 див. На одну половину кола кладемо одну повну ст. л. фаршу, розрівнюємо і накриваємо другою половиною тіста. Защепляем щільно крою.( якщо крою погано склеюються, можна крою трохи змочити водой.

3. Зайві краю вирізаємо (ці краї можна в кінці обсмажити і посипати цукровою пудрою) Краще все чебуреки спочатку зліпити, а потім смажити. У казан налити велика кількість соняшникової олії і розігрійте його . Після чого зменшіть вогонь, щоб масло не перегрівалося і не остигало сильно. (контролюйте вогонь) Чебуреки смажаться близько двох хвилин. Під час обсмажування їх необхідно акуратно перевертати кожні пів хвилини і поливати маслом ті місця, під якими лежить фарш. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇