Чізкейк без випічки на агарі з молоком, вершками і вершковим сиром простий рецепт 🍰 ідеальний для такої спеки. Я б назвала його “найніжніша ніжність”, тому що правда вау 😍 по мені так, текстура цього чізкейку набагато ніжніше (вибачте я знову), більш ніжна, ніж у того, який в духовці 👌
Інгредієнти
Форма діаметром 20 см
Основа:
Пісочне пченье 150 р
Вершкове масло 80 г 🧈
⠀
Вершковий сир 400 г
Агар-агар 16 г (котані)
Цукор 100 р
ванільний Цукор 10 р
Молоко 230 мл 🥛
Вершки 33% 450 мл 🥛
Ягоди для прикраси 🍓
Чізкейк без випічки на агарі з молоком, вершками і вершковим сиром покроковий рецепт
1. Печиво подрібнити у блендері, змішати з розтопленим вершковим маслом і перемішати. Насипати крихти на дно форми, застеленому пергаментом, утрамбувати толкушкой.
2. Прибрати в морозилку на 15 хвилин. ⠀ У сотейник влити вершки, молоко, додати цукор, ванільний цукор, вершковий сир. Варити на слабкому вогні протягом 15 хвилин, перемішуючи віночком до однорідної консистенции.
3. Всипати агар-агар, відразу перемішати віночком, варити ще 4 хвилини. Вилити суміш у форму і прибрати в холодильник на 12 годин. Готовий чізкейк прикрасити ягодами 🍓
Відео рецепт 👇