Чізкейк без випічки з фініками, мигдаль, кешью і ківі

Чізкейк без випічки з фініками, мигдаль, кешью і ківі простий рецепт.

Інгредієнти

ОСНОВА:
240 г сушених фініків без кісточок
100 г сирого мигдалю
1 ст. л. розтопленого кокосового масла холодного віджиму

НАЧИНКА:
375 г сирих горіхів кешью, замочених на ніч у холодній воді
185 мл розтопленого кокосового масла холодного віджиму
125 мл соку лимона або лайма
125 мл кленового сиропу або меду
1 ч. л. ванільного екстракту
1/4 ч. л. дрібної морської солі
3 ст. л. дрібно тертого імбиру
50 г мікрозелені брокколі або листя шпинату
2-3 стиглих ківі, очищених

Чізкейк без випічки з фініками, мигдаль, кешью і ківі покроковий рецепт

1. ДЛЯ ОСНОВИ: Візьміть форму для випічки (відмінно підійде розміром 28 х 18 см). Викладіть на дно пергаментний папір так, щоб вона виступала з боків форми на пару сантиметрів. Помістіть фініки, мигдаль і кокосову олію в блендер і подрібніть до дрібного помелу. Викладіть суміш у форму і вирівняйте поверхню ложкой.
2. ДЛЯ НАЧИНКИ: Покладіть в блендер кешью, кокосове масло, лимонний сік, кленовий сироп або мед, ванільний екстракт, сіль і збийте до однорідного стану. Перекладіть трохи менше половини суміші в миску, потім додайте тертий імбир до суміші, що залишилася в блендері і ретельно все смешайте.
3. Вилийте імбирну суміш на основу і поставте в морозильник. Помістіть мікрозелень, ківі, що залишилася начинку і 1 ст. л. кокосового масла в блендер і збийте до однорідної маси. Потім візьміть основу з морозилки і залийте начинку з ківі поверх нижнього слоя.
4. Акуратно розгладьте поверхню ложкою і поставте в холодильник на 4-5 годин або на ніч, поки чізкейк не затвердіє. ⠀ Перед подачею прикрасьте чізкейк микрозеленью або тонкими скибочками ківі🌱🥝😍