Як смачно зробити Чізкейк без випічки з желатином і печивом з фісташками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Спогади про прекрасну поїздку в Туреччину. Навіть розписувати його не буду. Це фантастика, а не чізкейк!
Інгредієнти
Для основи:
🌱пісочне печиво – 150 г
🌱вершкове масло 82,5% – 55 р
⠀
Для сирної начинки:
🔅сирний сир – 500 г
🔅цукор – 130 г
🔅вершки 20% – 300 мл
🔅желатин – 13 р
🔅вода 100 мл
🔸фісташки нечищене – 150 г
Чізкейк без випічки з желатином і печивом з фісташками покроковий рецепт
1. Фісташки залити окропом, залишити на годину. Потім обсушити паперовим рушником Печиво подрібнити, з’єднати з розтопленим вершковим маслом. Викласти на дно форми на 18 см, щільно утрамбувати. Прибрати в холодильник на 30 хвилин Зробити сирну начинку. Спочатку замочити желатин у воді, залишити набухати
2. У мисці з’єднати сирний сир, цукор, додати половину норми вершків. Пробити блендером до однорідного стану. Вилити решту вершків в сирну масу, перемішати лопаткою Набряклий желатин розпустити імпульсами в СВЧ або на водяній бані
3. В гарячий желатин покласти кілька ложок сирної маси, перемішати, урівноважити їх температури. Вилити в загальну масу, ретельно перемішати На пісочну основу налити трохи сирної маси, потім фісташки. Зверху покрити залишилася сирною масою Прибрати в холодильник на ніч Прикрасити за бажанням. Приємного вам чаювання!!!
Відео рецепт 👇