Чізкейк ескімо ягідний

Як зробити Чізкейк-ескімо ягідний простий рецепт 🍦🍒.

Інгредієнти

🍦 Основа.
Сирний сир – 200 гр.
Вершки 33% – 35 гр.
Цукор – 40 гр.
Яйце – 1 шт.
Кукурудзяний крохмаль – 8 гр.

🍒 Ягідна начинка.
Вишня (або інша ягода свіжа або заморожена) – 190 гр.
Цукор – 90 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 16 гр.

🍫 Глазур.
Шоколад – 400 гр.
Рослинне масло – 65 гр.

Чізкейк ескімо ягідний покроковий рецепт

1. 🍦 Основа.
Об’єднати всі інгредієнти і перемішати на низькій швидкості міксера до однорідності. Викласти масу у форму ескімо, заповнюючи клітинки на 2/3, вставити палички. Випікати при температурі 110 градусів 40-45 хвилин до злегка тремтячою серединки. Готовий чізкейк остудити у формі і відправити в морозилку❄️, поки готується ягідна начинка.
2. 🍒 Ягідна начинка.
Цукор змішати з крохмалем і ввести в ягоду. Поставити ягідну суміш на плиту і довести до кипіння, помішуючи. Проварити до загустіння. Остудити, викласти начинку🍒 зверху на сирну основу і відправити форму знову в морозилку❄️.
3. 🍫 Глазур.
Шоколад розтопити і змішати з рослинним маслом до повного об’єднання. Температура покриття для глазурування повинна бути не вище 38 градусів.
Вийняти заморожені чізкейки з форми і покрити глазур’ю🍫. Відправити в холодильник для дефростації. Рецепт розрахований на 12 міні эскимо.