Чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити Чізкейк Сан-Себастьян. Він же басків або «спалений» чізкейк. І це приголомшливий десерт, який зобов’язаний спробувати КОЖЕН! І так, він до того ж без масла, борошна і цукру🤫 зберігайте інструкцію!

Інгредієнти

✔️КБЖУ на 100 гр: 230/7/20/5

на діаметр 16 см:

▪️Сирний сир – 400 гр
▪️Вершки 33% – 200 гр
▪️Яйця С1 – 3 шт
▪️Кукурудзяний крохмаль – 20 гр
▪️Сах/заступник НЕ РІДКИЙ за смаком (эритрит, фитпарад 7, пребиосвит, эритрит+стевія) або 75 дрібного цукру
▪️Ванільний екстракт або ванільний цукор, але НЕ ванілін – 1 ч. л

Всі інгредієнти заздалегідь дістати з холодильника, вони повинні бути однакової температури.

Чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. Змішати сир і сах/зам+ваніль гарненько до однорідності. Потім додати по одному яйця, постійно перемішуючи. Влити вершки (нічого не збивати) і теж перемішати. Використовувати ВІНОЧОК, не міксер. В кінці просіяти кукурудзяний крохмаль і ще раз перемішати, на цьому тісто готове. ⠀ Кільце 16 см обернути фольгою 2 рази, поставити на деко. Влити всю масу, вирівняти поверхню. Якщо форма роз’ємна, то всередині прокласти товстий шар пергаменту. ⠀

2. Відправити в духовку на 30 хвилин при 230*. Готовий чізкейк покриється «горілого» скоринкою, а всередині буде «злегка тремтіти», як ніби він сируватий, але ТАК І ТРЕБА. ⠀ Дістати з духовки і залишити остигати при кімнатній температурі, потім прибрати в холод на ніч прямо у формі, і тільки повністю охолоджений чіз діставати з неї. ⠀ Все готово!

3. Перед подачею можна розтопити чорний шоколад і полити зверху чізкейк, а можна цього і не робити, він божественний сам по собі! ⠀ Завжди готуйте із задоволенням ❤️ А якщо сподобався рецепт – залиште свій приємний коментар буду вдячна!

Відео рецепт 👇