Віденське печиво або тертий пиріг з повидлом

Як зробити Віденське печиво або тертий пиріг з повидлом рецепт простий. Дуже ніжне пісочне печиво тане в роті. Є кілька рецептів тіста для цього печива, але це найсмачніше)

Інгредієнти

🔹400 г борошна (3 склянки) ;
🔹200 г маргарину;
🔹1 яйце;
🔹0,5 склянки цукру;
🔹0,5 ч. л. соди;
🔹2 ст. л. майонезу;
🔹1 ст. л. соку лимона;
🔹400 мл повидла.

Віденське печиво або тертий пиріг з повидлом покроковий рецепт

1. Борошно змішати з содою, натерти на тертці в неї маргарин і добре розтерти все в крихту; 🔷яйце збити з цукром, додати до нього майонез і сік лимона, перемішати і додати до крихті;

2. Замісити тісто, візуально розділити його на три частини. Третю частину прибрати в морозильник на 40 хвилин, решта в холодильник; 🔷тісто з холодильника, розкачати в прямокутник прям на пергаментним папері товщиною 3-4 мм.

3. Перенести пергамент на деко; 🔷змастити тісто повидлом і зверху натерти на тертці тісто з морозилки; 🔷випікати при 180° 20 хвилин на конвекторе.