Готуємо смачний Чізкейк Три Шоколаду з глазур’ю простий рецепт.
Інгредієнти
На форму d 16-18 см
400 г кисломолочного сиру
2 яйця
150 мл вершків 33%
50 г білого шоколаду
50 г молочного шоколаду
50 г темного шоколаду
Для глазурі:
40 г шоколаду + 2 год л олії
Чізкейк Три Шоколаду з глазур’ю покроковий рецепт
1. Сирний сир поєдную з яйцями, перемішую, вливаю вершки. Користуйтеся лопаткою або віночком, щоб не було бульбашок. Ділю масу на 3 частини і кожну додаю розтоплений шоколад: білий, молочний та темный.
2. Форму застеляють пергаментом і фольгою (у мене 16см, але можна взяти і більше), по черзі викладаю шоколадно-сирну суміш. Відправляю в духовку при 110 градусах на 1 годину 50 хв (готовність перевіряйте по тремтячою серединці, вона повинна трохи тремтіти, коли ви трясете форму).
3. Після даю чізкейк повністю охолонути, спочатку при кімнатній температурі, потім в холодильнику 6-8 годин. Витягаю з форми і поливаю глазур’ю з шоколаду і масла. За бажанням можна прикрасити🤗 я посипала сублімованої малиной.
Відео рецепт 👇