Чізкейк з бананової карамеллю

Як смачно зробити Чізкейк з бананової карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Основа:
Печиво–200 гр.,
Вершкове масло–40 гр.,
Яєчні жовтки–20 гр.,

Готуємо начинку:
Сирний сир – 400гр.,
Цукрова пудра-100гр.,
Сметана-200гр.,
Вершки 33%-150мл.,
Яйця-2шт.,
Крохмаль кукурудзяний
-2 ст. л.,
Ваніль,
Лимонний сік-1 ст. л.

Карамель:
Банани-2 штуки,
Вершки–100 мл,
Цукор-100гр.,
Вершкове масло–20 гр.,
Сіль–щіпка,
Карамель–за смаком.

Чізкейк з бананової карамеллю покроковий рецепт

1. Основа:
Подрібнюємо за допомогою блендера всі інгредієнти, потім утрамбовуємо цю масу у форму, прибираємо в морозильну камеру.
2. Готуємо начинку:
Змішати сир з цукровою пудрою, додати сметану, вершки, яйця по одному, крохмаль, ваніль. Випікаємо на режимі “тільки низ” 30 хвилин при 180 градусах, далі, не відкриваючи духовки, зменшуємо до 150 градусів і випікаємо ще 30 хв.
Залишаємо чізкейк в духовці до повного охолодження. Потім прибираємо в холодильник.
3. Карамель:
Готуємо карамель за стандартним принципом (вершки з’єднайте з цукром, доводимо до кипіння, додаємо масло, сіль, потім нарізані банани. Перемішуємо. Даємо охолонути. Викладаємо масу на остиглий чізкейк