Як зробити смачний Чізкейк з кисломолочного сиру з вишнею рецепт простий.
Інгредієнти
Основа:
200гр пісочного печива (беру ювілейне класичне)
100 гр вершкового масла
Сирна маса:
400 г кисломолочного сиру
2 яйця
1 жовток
125 гр цукру
8 гр крохмалю
50 гр вершків жирністю 33% або 20%
Топпінг зверху чізкейку:
150 гр замороженої вишні
1 ст л кукурудзяного крохмалю
150 гр води
Чізкейк з кисломолочного сиру з вишнею покроковий рецепт
1. Для пісочної основи:
1. Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі і дати трохи охолонути.
2. Пісочне печиво подрібнити в блендері до стану “крихітка”.
3. З’єднати пісочну крихту і масло. Наливайте масло частинами. Основа не повинна бути рідкою, а швидше розсипчастою.
4. Я робила чізкейк в рознімної кільці отриману крихту викладаємо у форму і гарненько утрамбовуємо, я робила з бортиками!
5. Ставимо нашу заготовку в холодильник хвилин на 20.
1. Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі і дати трохи охолонути.
2. Пісочне печиво подрібнити в блендері до стану “крихітка”.
3. З’єднати пісочну крихту і масло. Наливайте масло частинами. Основа не повинна бути рідкою, а швидше розсипчастою.
4. Я робила чізкейк в рознімної кільці отриману крихту викладаємо у форму і гарненько утрамбовуємо, я робила з бортиками!
5. Ставимо нашу заготовку в холодильник хвилин на 20.
2. Готуємо сирну основу:
6. Добре сирний сир розмішати до однорідності. Правильно це робити лопаткою, але я збиваю на найменшій швидкості міксера.
7. Додати цукор, крохмаль. Все ретельно перемішати.
8. Не вимикаючи міксер додати по одному яйця, перемішати.
9. Додати жовток. Дуже добре перемішати масу.
10. В кінці додати до маси вершки і перемішати лопаткою до однорідності. Бажано перемішувати знизу вгору, так щоб маса не втрачала своєї формы.
6. Добре сирний сир розмішати до однорідності. Правильно це робити лопаткою, але я збиваю на найменшій швидкості міксера.
7. Додати цукор, крохмаль. Все ретельно перемішати.
8. Не вимикаючи міксер додати по одному яйця, перемішати.
9. Додати жовток. Дуже добре перемішати масу.
10. В кінці додати до маси вершки і перемішати лопаткою до однорідності. Бажано перемішувати знизу вгору, так щоб маса не втрачала своєї формы.
3. 11. Дістати нашу форму і залити сирною масою. Необхідно трохи постукати формою по столу щоб вийшли бульбашки.
12. Розігріти духовку до 200 градусів.
13. Випікати при 200 градусах 10-15 хвилин, потім знизити температуру до 105 градусів і випікаємо годину або півтора.
14. Готовність перевіряється трохи подрагивающей серединкою. Тоді чізкейк готовий. Даємо йому охолонути при кімнатній температурі і відправляємо на ніч холодильник.
12. Розігріти духовку до 200 градусів.
13. Випікати при 200 градусах 10-15 хвилин, потім знизити температуру до 105 градусів і випікаємо годину або півтора.
14. Готовність перевіряється трохи подрагивающей серединкою. Тоді чізкейк готовий. Даємо йому охолонути при кімнатній температурі і відправляємо на ніч холодильник.
4. 15. Далі готуємо вишневий топпінг. Вишню кладемо в сотейник, додаємо воду доводимо до перших бульбашок кипіння, додаємо крохмаль.
крохмаль завжди потрібно додавати трохи розведений у воді, тоді у масі не буде грудок.
масу Уварюють до густого стану. Я не додаю цукор, мені солодощі вистачає в самому чізкейк. Коли вишня охолоне, викладаємо зверху нашого чізкейку ❤️
крохмаль завжди потрібно додавати трохи розведений у воді, тоді у масі не буде грудок.
масу Уварюють до густого стану. Я не додаю цукор, мені солодощі вистачає в самому чізкейк. Коли вишня охолоне, викладаємо зверху нашого чізкейку ❤️