Чізкейк з манго з випічкою в духовці з вершкового сиру та вершків простий рецепт.
Інгредієнти
1,130 кг. вершкового сиру (кімнатної температури)
1 склянку цукрового піску
1 столова ложка ванільного екстракту
3 яйця
2 склянки густих вершків
1/3 склянки борошна для випічки
1/2 чайної ложки розпушувача
2 чашки нектару манго
скибочки манго (для начинки)
Чізкейк з манго з випічкою в духовці з вершкового сиру та вершків покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Збийте вершковий сир, цукор, нектар манго і ванільний екстракт до пишної массы.
2. Додайте яйця, густі вершки, борошно для випічки і розпушувач, потім перемішайте до отримання однорідної кремоподібної массы.
3. Покладіть лист пергаментного паперу в форму для кексу діаметром 20 см. і вилийте суміш для чизкейка.
4. Випікайте 45 хвилин! Дайте чізкейк повністю охолонути і поставте в холодильник на ночь.