Ви вже були🤔….. у відпустці? Якщо так то як провели, куди з’їздили або чим займалися? У мене з сьогоднішнього дня трудовий заслужений відпустку🎖️🎖️🎖️ Але поки далекі поїздки не плануємо, а от поїздити по Білорусі в самий раз. Як зробити Десерт квітка в шоколадному горщику рецепт простий. Ну і там здоров’я перевірити, генуборку, все, що не встигаєш або не хочеш робити звичайні трудові будні. А зазначу я свою відпустку давно лежить в закладках рецептиком “квітки в горщику”☘️. Дуже цікавий, простий, але є невеликі нюанси (все описано докладно✌️✌️✌️).
Інгредієнти
2 паперових стаканчика
1,5 шоколадки гіркі 56% (по 90 грам в одній)
200 грам сирного сиру
100 мл вершків 33%
2 ст. л сах.пудри (можна замінити підсолоджувачем)
Полуниця 5 великих ягід
6 печива орео
М’ята (для прикраси)
Десерт квітка в шоколадному горщику покроковий рецепт
1. найскладніше зробити шоко стаканчики. Розповім тонкощі: беремо половину від пропорції шоколаду, ламаємо, розтоплюємо на водяній бані. В стаканчик виливаємо 2-3 ст. ложки розтопленого шоколаду і рівномірно повертаючи стаканчик, розподіляємо шоколад по стінках і дну. Ставимо в морозилку на 2 години. Після цього повторюємо теж саме з іншою половиною шоколаду. У еас повинно вийде 2 слоя.
2. Ставимо на ніч в морозилку. Туди ж разом поставте порожню тарілку для охолодження. Вранці охолоджуємо руки під холодною водою, вытриаем, дістаємо перший стаканчик, ножицями зрізаємо паперовий обідок зверху і він обідок на дні ( щоб легше його зняти). Ножем допомагаємо відкрити бічний зріз стаканчика і акуратно знімаємо, шоко стаканчик ставимо на охолоджену тарілку і назад кладемо в холодильник.
3. Так само чинимо з другим. Тепер саме легке. Збити сирний сир, вершки і пудру. Полуницю дрібно нарізати. Орео подрібнити в блендері до крихти (якщо біла промлойка зняти її). Крем викласти в кондитерський мішок (або пакет з куточком). На дно стакана викладаємо трохи крему, потім полуницю, знову крем і крихта орео. Увіткнути в середину гілочку м’яти. Все готово, пробувати можна відразу же.
Відео рецепт 👇