Десерт Павлова з чорничним кремом простий рецепт. Для того, щоб зробити насичений ягідний смак, в крем найкраще додавати завірений пюре, не свіже. А також використовувати якісне пюре або свіжу ягоду.
Інгредієнти
На 8 Павлових:
150 грам білка
200 грам цукру
20 грам крохмаль (кукурудзяний або картопляний)
Щіпка лимонної кислоти або 1 Ст ложка лимонного соку.
Крем:
200 грам пюре чорниці
20 грам цукру
13 грам кукурудзяного крохмалю
350 грам сирного сиру
50 грам цукрової пудри
50 грам вершків 33%
Десерт Павлова з чорничним кремом покроковий рецепт
1. На 8 Павлових:
Білки збиваємо з цукром і лимонною кислотою в щільні піки . Важливо спочатку збивати 5 хвилин на середніх обертах до розчинення цукру, потім переходити на максимум . Якщо цукор не розчиниться – виділиться сироп при випічці. Відсаджуємо насадкою 1 А і випікаємо при температурі 80-100 градусів 2-3 години до сухого дна. Всередині має залишитися ніжне суфле.
Білки збиваємо з цукром і лимонною кислотою в щільні піки . Важливо спочатку збивати 5 хвилин на середніх обертах до розчинення цукру, потім переходити на максимум . Якщо цукор не розчиниться – виділиться сироп при випічці. Відсаджуємо насадкою 1 А і випікаємо при температурі 80-100 градусів 2-3 години до сухого дна. Всередині має залишитися ніжне суфле.
2. Крем:
Пюре уварюють з цукром і крохмалем до загустіння. Охолоджуємо 2-4 години. Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо охолоджене пюре, збиваємо, додаємо вершки і ще раз збиваємо. Використовуємо відразу. Якщо Ваш сир не щільний сам по собі, то знизьте кількість доданого пюре, щоб крем тримав форму.
Пюре уварюють з цукром і крохмалем до загустіння. Охолоджуємо 2-4 години. Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо охолоджене пюре, збиваємо, додаємо вершки і ще раз збиваємо. Використовуємо відразу. Якщо Ваш сир не щільний сам по собі, то знизьте кількість доданого пюре, щоб крем тримав форму.
3. Готово!
Відео рецепт 👇