Як смачно зробити Десерт шоколадна бомба з маршмеллоу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шоколадна бомба. Таким новорічних десертом ви точно всіх здивуйте, а так само це відмінний варіант подарунка своїми руками
Інгредієнти
◾️Шоколад на смак – темний/молочний/200 гр., замовила на wb, арт: 99969207, плинність стандартна 3 краплі
◾️білий Шоколад для прикраси , 30 гр.
◾️Міні Маршмеллоу
◾️Какао з цукром або без цукру
◾️Декор для прикраси за бажанням.
Десерт шоколадна бомба з маршмеллоу покроковий рецепт
1. 150 гр Шоколад кладемо в пластикову ємність і розтоплюємо в мікрохвильовій печі імпульсами за 15 секунд, кожен раз перемішуємо, розтоплюємо до однорідної маси, температура розтопленого шоколаду повинна бути 45 градусів, заміряємо кухонним термометром. Потім до розтопленого шоколаду додаємо залишився шоколад 50 гр, і швидко перемішуємо до його розчинення, у результаті робоча температура шоколаду у нас повинна вийти 30 градусов.
2. У формочки у вигляді півсфер переливаємо наш шоколад, а потім розподіляємо шоколад пензликом по стінках півсфери, намагаємося зробити потовщення по краю форми, робимо це швидко. Відправляємо форми з шоколадом в холодильник на 15 хвилин для застигання, а після акуратно виймаємо з форми наші півсфери, дістаємо шоколад у рукавичках , у мене їх не було я одягла звичайні прозорі пакети. Краї півсфер підрівнюємо обертаючими рухами по нагрітому металевого шпателю або деку, робимо це тільки з однією половинкою, іншу не трогаем.
3. В половинки, які вирівняли насипаємо какао і маршмелло. Після вирівнюємо і інші половинки і з’єднуємо з іншими Для прикраси шматочки білого шоколаду кладемо в пакет і розтоплюємо в мікрохвильовій печі, чекаємо поки шоколад трохи охолоне, відразу не поливаємо, інакше бомбочки розплавляться! Після того, як шоколад охолов, прикрашаємо бомбочки смужками з білого шоколаду. Також можна прикрасити за бажанням різної посипкою або харчовими блискітками. Наші бомбочки готові, затоках теплим молоком і насолоджуємося. Приємного апетиту
Відео рецепт 👇