Як зробити Домашні булочка синнабон з дріжджового тіста рецепт простий.
Інгредієнти
Борошно 600 гр
Слив.масло 80 гр
Яйця 2 шт
Цукор 70 гр
Дріжджі 2 ч л
Сіль 1 год л
Молоко 250 мл
Для змазування тіста:
Злив масло 50 гр
Цукор тростинний 50 гр
Кориця 3 год л
Крем:
Сирний сир 150г
Злив масло 65 гр
Цукрова пудра 2-3 ст л
Домашні булочка синнабон з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. В тепле Молоко додаємо дріжджі, цукор і залишаємо хвилин на десять. Потім вводимо яйця, розтоплене вершкове масло, сіль, перемішуємо все віночком, акуратно додаємо борошно. Домішують тісто руками до м’якої консистенції( воно повинне злегка липнути до рук), перекладаємо його в миску, накриваємо рушником і залишаємо підніматися на час.
2. Піднялося тісто розгортаємо в прямокутник, змащуємо м’яким вершковим маслом, посипаємо сумішшю тростинного цукру і кориці, скачуємо в рулет, розрізаємо на однакові шматочки, викладаємо у форму для запікання і ставимо випікатися при 200 градусах на зо хвилин!
3. Для крему з’єднуємо сир Маскарпоне з м’яким вершковим маслом і цукровою пудрою , змащуємо цим кремом теплі булочки і подаємо! Булочки можна подавати і без крему, вони чарівні у будь подачі. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇