Домашні котлети з фаршу курячого філе на сковороді

Домашні котлети з фаршу курячого філе на сковороді простий рецепт. Швидкі котлети з рубаною курячої грудки. Коли я купую курячу грудку, перше, що хочеться приготувати дуже прості, соковиті котлети. З додаткових інгредієнтів використовую тільки ріпчасту цибулю, яйце, сіль і чорний перець. Причому без використання м’ясорубки, яку потрібно буде зібрати, помити і сново розібрати. ⠀ За допомогою гострого ножа порубати куряче м’ясо буде простіше і швидше. Так само зробимо і з цибулею.

Інгредієнти

Куряча грудка — 2 шт;
Яйце — 1 шт;
Ріпчаста цибуля — 1 шт;
Сіль — 1 ч.л., або по смаку;
Чорний перець — 1/3 ч. л.;
Топлене вершкове масло — 2 ст. л.

Домашні котлети з фаршу курячого філе на сковороді покроковий рецепт

1. Куряче м’ясо нарізати на смужки, потім нарізати дуже дрібними кубиками, використовуючи ніж, як гільйотину. З цибулею вчинити так само. ⠀ В миску помістити фарш, подрібнену цибулю, яйце, чорний перець і сіль. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції. ⠀

2. Смажити котлети я волію на топленому вершковому маслі, так виходить смак яскравіше. ⠀ У добре розігріте масло, викладаємо порційно фарш за допомогою столової ложки. Лопатку занурити в гарячу олію і сформувати плоскі котлети. ⠀
3. Готуються котлети з курячої грудки дуже швидко, обсмажувати потрібно буквально за 1,5 хвилини з кожного боку (на 6-7 із 9). ⠀ Готові котлети можна подавати з гарніром, або приготувати бургер або сендвіч. ⠀

4. В якості соусу, дуже доречно використовувати солодкий і густий соус з чорносливу, дивіться попередній пост 😊 Він гармонійно відтіняє смак пікантних котлет.

Відео рецепт 👇