Смачні і соковиті домашні ковбаски. Домашні ковбаски з курки, свинини і яловичини в кишці для смаження на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
500 грам яловичини
500 грам свинини
2 курячі грудки (600 г)
1 головка часнику
1 ст л солі
1/2 чайної ложки чорного перцю
1 ч. л. сухий аджики
150 мл води
Для варіння ковбасок:
Сіль – 1 ч. л.
2-3 лаврових листа
Суміш перців горошком
Свиняча кишка
Домашні ковбаски з курки, свинини і яловичини в кишці покроковий рецепт
1. 500 грам яловичини, 500 грам свинини і 2 курячі грудки (600 г) нарізати невеликими кубиками. До м’яса додати подрібнений часник, 1 ст л солі, 1/2 чайної ложки чорного перцю. 1 ч. л. сухий аджики, 150мл води. Добре перемішати. Прибрати маринуватися в холодильник на 2-3 часа.
2. Нам знадобляться свинячі кишки. Добре промити і залишити у воді на 30 хвилин. Змастити насадку рослинним маслом. Надіти свинячі кишки (через кишки можна пропустити рослинна олія) на насадку від м’ясорубки. Тепер будемо формувати колбаски.
3. Повторюйте за мною і у вас все вийде. Щільно зав’яжіть кінці. Зробіть дірочки зубочисткою. Додайте 1 чайну ложку солі в киплячу воду. 2-3 лаврових листа, суміш перців горошком. Після закипання води, варити на середньому вогні 30 хвилин. Залиште до повного остывания.
4. Масло авокадо. Обсмажувати з усіх боків 5-6 хвилин. Наші смачні ковбаски готові. Вийшло дуже вкусно.
5. Всім рекомендую спробувати цей рецепт. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇