Домашні сочники з сиром в духовці

Як зробити смачні домашні сочники з сиром в духовці рецепт простий. Сочники (сочні) з сиром смачні рум’яні, м’які, ароматні. Напевно, багато хто пам’ятає цю радянську випічку з шкільної їдальні або кулінарії. Смак дитинства! Ностальгія!

Інгредієнти

На 10 шт. d 9,5 см

Борошно 300 г
Олію вершкове 100 р
Яйце 1 шт
Цукор 50 г
Сметана 70 г
Розпушувач 5 р
Сіль щіпка
Ванільний цукор 5 г

Начинка:
Сир 280-300 р
Цукор 40 г
Крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
Яєчний білок 1 шт( не використовувала)
Ванільний цукор

Домашні сочники з сиром в духовці покроковий рецепт

1. Сир бажано використовувати сухий і однорідний, якщо сир зернистий, потрібно протерти через сито. У сир додати цукор, ванільний цукор, крохмаль, перемішати. За рецептом потрібно додати білок, я не додавала. Приготування: Масло кімнатної t збити з цукром , сіллю, ванільним цукром до пишності і побеления.

2. Додати яйце, сметану, збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем, замісити м’яке тісто. Довго не замішувати! Робочий стіл припылить борошном, розкотити тісто, ширина розкочування 4-5 мм, формочкою вирізати заготовки, трохи прокатати качалкою, зробивши їх овальными.

3. На одну частину покласти начинку, накрити другою частиною тіста так, щоб начинка була видна. Викласти на деко, змастити жовтком + 1 ст. л. молока. Випікати на деку, застеленому папером для випічки при t 180 г близько 20 хвилин до зарум’янювання. Орієнтуйтеся на особливості своєї духовки.