Називайте цей напій, як хочете, але знайте, ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО. Домашній гарячий шоколад з вершками, какао і цукру простий рецепт.
Інгредієнти
на 2 гуртки:
Вершки 33% – 250 мл
Вершки 11% – 250 мл
Цукор – 65 г
Какао (100% натуральний) – 40 р
Можна додати сироп (ванільний, банановий, м’ятний, кокосовий) , якщо є.
Смак буде ще багатшим
Домашній гарячий шоколад з вершками, какао і цукру покроковий рецепт
1. Вершки 33% збити до густого стану. Менш жирні вершки (11%) вилити в каструлю, додати какао і сахар.
2. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Відставити з огня.
3. Додати до гарячої суміші густі збиті вершки. Перемішати. Розлити по чашкам, додавши трохи коханої сиропа.
Відео рецепт 👇