Домашній гарячий шоколад з вершками, какао і цукру

Називайте цей напій, як хочете, але знайте, ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО. Домашній гарячий шоколад з вершками, какао і цукру простий рецепт.

Інгредієнти

на 2 гуртки:

Вершки 33% – 250 мл
Вершки 11% – 250 мл
Цукор – 65 г
Какао (100% натуральний) – 40 р

Можна додати сироп (ванільний, банановий, м’ятний, кокосовий) , якщо є.
Смак буде ще багатшим

Домашній гарячий шоколад з вершками, какао і цукру покроковий рецепт

1. Вершки 33% збити до густого стану. Менш жирні вершки (11%) вилити в каструлю, додати какао і сахар.

2. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Відставити з огня.

3. Додати до гарячої суміші густі збиті вершки. Перемішати. Розлити по чашкам, додавши трохи коханої сиропа.

Відео рецепт 👇