Домашній хліб без замісу на гарячій воді дріжджовий

Як зробити Домашній хліб без замісу на гарячій воді дріжджовий в духовці рецепт простий. Завдяки довгій ферментації в холоді тісто встигає накопичити в собі цілу гаму смаків і ароматів!

Інгредієнти

390 г теплої (28-30’С) води
2 г (1/2 ч ложки) сухих дріжджів
500 г пшеничного борошна
7 г (1 ч ложка) солі

Домашній хліб без замісу на гарячій воді дріжджовий покроковий рецепт

1. Силіконізований папір для випічки. БУДЬ-каструля з кришкою (обсяг ~ 4 л) в якій можна випікати в духовці, і яка витримає t – 250″C 🔥 ПОЇХАЛИ! Розчинити дріжджі в теплій воді, в іншій мисці борошно перемішати з сіллю. Замісити (можна ложкою тісто до об’єднання всіх інгредієнтів. Бродіння 1,5-2 години в теплому месте.
2. Прибрати миску з тестом в холодильник на 12-24 години. Сформувати з тіста кулю, перекласти м’яч на папір для випічки, потім помістити в друшляк або кошик. Закрити плівкою. Розстойка 1-1,5 години в теплому місці. Добре (дуже добре!) розігріти духовку разом з каструлею до 250’С.
3. Помістити підійшла заготовку в гарячу каструлю, накрити гарячої кришкою. Випікати: 30 хв під кришкою (250’С). 10-15 хв без кришки (220’С). Перекласти готовий хліб на решітку, дати охолонути і НАСОЛОДЖУВАТИСЯ чудовим смаком і багатим ароматом домашнього Хліба!