Домашній кіндер пингви молочний скибочку тістечко

А-ля магазинне тістечко від кіндер, але склад набагато чистіше і сам скибочку виходить по мені смачніше☺️ порадуйте себе і своїх дітей смачним ласощами. Як зробити домашній кіндер пингви молочний скибочку тістечко рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

на 12 шт:

3 яйця (категорія с1)
120 г цукру
50 г ростить. масла
100 г кефіру
110 г борошна
40 г крохмалю (або борошна)
25 г какао-порошку
15 гр меду
1/3 ч. л. соди
щіпка солі

Прошарок:
250 гр. вершків (від 30%)
(або 30% сметани)
100 гр. згущеного молока
1 ч. л. меду (за бажанням)

Домашній кіндер пингви молочний скибочку тістечко покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром до пишної світлої маси на середній швидкості міксера. (~5-7 хвилин) Додати кефір, олію, мед і все перемішати. Додати просіяні сухі інгредієнти і акуратно перемішати до однородности.

2. Розподілити тісто на деко, застелене пергаментом. Випікати при 180гр ~8-12 хвилин, зубочистка повинна виходити сухою. Готовий бісквіт перевернути і зняти пергамент. Дати остыть.

3. Крем:
холодні вершки Збити до стійких піків, починаючи з невеликої швидкості міксера і поступово збільшуючи її. Додати холодне згущене молоко і мед. Перемішати до однорідності. Поділити готовий бісквіт на дві рівні частини, промазати кремом один бісквіт, накрити другим. Дати просочитися 4-6 годин в холодильнику, накривши харчовою плівкою. Нарізати на 12 пирожных.