Тарталетки з шоколадним кремом

Як смачно зробити Тарталетки з шоколадним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту.
60 грам рослинної молока (мигдального, кокосового, соєвого)
40 грам кокосової олії
60 грам сиропу топінамбура
180 грам безглютенової суміші борошна від Гарнець
100 грам мигдального борошна
2/3 ч. л. Розпушувача

Для ягідної начинки:
120 грам вишні
30 грам смородини
20-30 грам сиропу топінамбура
2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
1 ч. л. суміші спецій (кориця, кардамон, аніс)

Для шоколадного крему:
150 грам шоколаду
40 грам мигдальної пасти
90 грам кокосового молока

Тарталетки з шоколадним кремом покроковий рецепт

1. Для тіста.
Змішати в чаші всі сухі інгредієнти (борошно, безглютенової суміш, розпушувач). ⠀ Окремо в чаші змішати всі рідкі інгредієнти. Об’єднати з сухою частиною і замісити тісто. ⠀ Викласти у форми для тарталеток, наколоти дно виделкою. У мене вийшли 3 невеликі тарталетки. ⠀ Випікати в розігрітій до 180*С духовці приблизно 10 хвилин (орієнтуйтеся по своїй духовці). Остудити при кімнатній температуре.
2. Для ягідної начинки:
Ягоди розморозити, сік не зливати. Помістити в сотейник, додати сироп, спеції і крохмаль. Нагріти на середньому вогні, постійно помішуючи, довести до кипіння, після чого проварити 2-3 хвилини, остудити. Ложкою викласти начинку на тарталетки.
3. Для шоколадного крему:
Приготувати 150 грамів шоколаду. Не темперувати. Якщо використовуєте готовий шоколад, то розтопіть на водяній бані. Перелити шоколад в чашу блендера. Додати горіхову пасту, влити тепле молоко. Перемішати в блендері до однорідної массы.
4. Розлити шоколадний крем по тарталеткам. Прибрати в холодильник до стабілізації. Готові тарталетки прикрасити ягодами.