Як зробити Домашній меренговый рулет з фісташками рецепт простий в духовці 🔥😍 Один з моїх найулюбленіших десертів, обожнюю його Цікаво, а що ви любите?)
Інгредієнти
Білки 6 шт
Цукрова пудра 250 гр
Цукор ванільний 1 ст. л
Крохмаль кукурудзяний 40 гр
Лимонний сік 1 ст. л
Крем:
Вершковий сир 250 гр
Вершки 33% 250 гр
Цукрова пудра 50 гр
Лимонна цедра
Начинка:
Додавайте те, що любите
Домашній меренговый рулет з фісташками покроковий рецепт
1. Збити білки до першої піни і додати ванільний цукор, цукрову пудру, лимонний сік, і збиваємо все до твердих піків, Далі додаємо крохмаль, і дуже акуратно перемішуємо. Укладаємо все на деко з пергаментом, і ставимо в духовку на 40 хвилин температура 150 градусов.
2. Далі робимо крем вершковий сир змішуємо з вершками і цукровою пудрою, крем повинен вийти густий. Беремо остиглу меренгу, перевертаємо, і змащуємо кремом.
3. Додаємо ягоди, горіхи і акуратно закручуємо, після чого не боїмося притискаємо, і прикрашаємо зверху, все готово. Це шалено смачно, впевнений, ви будете в захваті 😍.
Відео рецепт 👇