Домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і часником

Рецепт дуже швидкого і смачного паштету. Домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і часником простий рецепт. Зараз багато прибирають домашню птицю на зиму. Морозять, варять тушонку, а ми вам пропонуємо зробити цю вкусняху. Скажу вам чесно, моя сім’я не їсть печінку ні в якому вигляді – тільки я. А ось паштет відлітає на ура.

Інгредієнти

– печінка куряча приблизно 500 гр.;
– морква 3 шт;
– цибуля ріпчаста 2 головки;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, чорний перець за смаком.

Домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і часником покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву шаткуємо на крупній тертці. Все це обсмажуємо на олії хвилин 10. Далі додаємо печінку, солимо і перчимо за вкусу.

2. Можна додати трохи води і тушкуємо все 20 хвилин на середньому вогні. У самому кінці додаємо чеснок.

3. Далі перекладаємо в будь-яку ємність, мені зручніше в банку і занурюємо блендер. Все добре збиваємо, якщо пісенька домашня… то вершкове масло не додаємо, а якщо ні то додайте немного.

Відео рецепт 👇