Овочевий хумус з морквою

Як зробити смачний Овочевий хумус з морквою рецепт простий Просто Кухня.

Інгредієнти

Морква – 2 шт.
М’ята – 1 пучок
Лимон – 1 шт
Зіра – 1 щіпка
Оливкова олія – 2 ст. ложки
Насіння
Сушена паприка – 1 щіпка
Сіль, перець – за смаком
Коржі Піта – 2 шт

Овочевий хумус з морквою покроковий рецепт

1. Важливо: необхідно Заздалегідь запекти морква (30-40 хвилин) у фользі: 180 градусів! Остудити повністю Чистимо моркву від шкірки В Кутер (подрібнювач) відправляємо нарізану моркву, наливаємо оливкову олію і все перебиваємо!!

2. Не перебивайте дуже ретельно, нехай залишаються невеликі шматочки Нарізаємо м’яту, цедру лимона дрібно кришимо і подрібнюємо зіру! І відправляємо це все до морквині! Видавлюємо пару крапель лимонного соку і дрібку соли.

3. Додамо класний інгредієнт, який розкриє смак – насіння! Треба їх очистити! Коржі піта розігріваємо на сухій сковорідці з обох сторін пару хвилин Сервіруємо хумус: викладаємо на тарілку, поливаємо оливковою олією, трохи паприки і на завершення посипаємо насінням!

Відео рецепт 👇