Домашній повітряний торт снікерс

Торт “снікерс” – злегка хрумка з ніжною розсипчастою структурою і горіхово-карамельним смаком! Єдиний торт який ми втрьох з’їли за день 🤣🔥!!!! Домашній повітряний торт снікерс простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Яєчні жовтки – 5 шт.
Цукор – 230 г
Масло вершкове можна маргарин) – 200гр
Майонез – 1 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Ванілін – 2 р
Борошно пшеничне – 420-480гр

Для безе:
Білки яєчні – 5 шт.
Цукор (краще дрібний) – 300г

Для крему:
Варена згущене молоко – 1 банка (380 г)
+пів банки звичайної
Масло вершкове – 250гр

Арахіс -150гр
Черносливы -100гр

Домашній повітряний торт снікерс покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і додати масло , майонез, все добре збити , додати борошно з розпушувачем і ванілін ! Борошно вводила частинами , в кінці трохи борошна насипала на стіл і акуратно замісила м’яке тісто ! Розділити на 3 год і відправити в холодильник на 30 хв!

2. Безе: Збити яйця з цукром і ваніліном в щільну меренгу ! Додати арахіс! Розкачуємо тісто тонко на пергаменті , допомагаємо руками його розподілити , наносимо безе (його теж треба розподілити на 3 прийоми! І выпечкам при 150/160* -25-30хв !!! І так всі коржі!

3. Для крему я використовувала вершкове масло і згущене молоко !!! Збираємо торт і даємо йому просочитися добу !!! У прохолодному місці !

4. Перед подачею торт треба потримати при кімнатній температурі хвилин 40!! Тортик нагадує Снікерс, твікс, графські развалины.

5. Це неймовірно смачний торт !!! Наполягаю щоб ви приготували !!!

Відео рецепт 👇