Як зробити смачний домашній штрудель з родзинками, яблуками та горіхами простий рецепт в духовці. Все геніальне в своїй простоті. Можна скільки завгодно готувати конфі, муси і ганаши, додавати всілякі там боби тонка і віртуозно велюрить заморожені торти, але який у цьому сенс, якщо можна просто змішати яблука з корицею, і це буде найкраще поєднання, що ви пробували?)
Інгредієнти
Тісто.
200-220 борошна
Щіпка солі
Яйце (С2)
100 г води
50 олії
Начинка:
4 великих яблука
100 г родзинок
100 г волоських горіхів
50 г панірувальних сухарів
50 г цукру
60 г вершкового масла
Кориця, кардамон
Домашній штрудель з родзинками, яблуками та горіхами покроковий рецепт
1. Тісто.
У борошно додати сіль, яйце, воду і в кінці масло, замісити тісто з допомогою насадки гак. Вийде еластичне, зручне для роботи тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на півгодини, після розкачати в максимально тонкий пласт.
У борошно додати сіль, яйце, воду і в кінці масло, замісити тісто з допомогою насадки гак. Вийде еластичне, зручне для роботи тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на півгодини, після розкачати в максимально тонкий пласт.
2. Начинка:
Яблука нарізати або кубиком, або тонкими слайсами. Горіхи подрібнити, масло розтопити в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгредієнти для начинки в мисці: нарізані яблука, родзинки, горіхи, цукор, спеції, сухарі і масло, все добре перемішуємо і розподіляємо по тесту.
Яблука нарізати або кубиком, або тонкими слайсами. Горіхи подрібнити, масло розтопити в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгредієнти для начинки в мисці: нарізані яблука, родзинки, горіхи, цукор, спеції, сухарі і масло, все добре перемішуємо і розподіляємо по тесту.
3. Акуратно згорнути пласт в рулет, защипнувши всі краї. Змастити жовтком і випікати 40 хвилин в розігрітій до 180 гр духовке.