Домашній суп гаспачо класичний

Не скажу, що гаспачо – мій улюблений літній суп, тому що знаєте, адже є ж окрошка😄 Але все ж це класне сезонне блюдо! Як водиться, варіацій цього рецепта безліч, навіть у мене в арсеналі їх парочку. Сьогоднішніх рецепт – холодний гаспачо без термічної обробки. Готується він за лічені хвилини! Зберігайте, щоб не забути😉 Як зробити домашній суп гаспачо класичний рецепт простий.

Інгредієнти

4 великих соковитих помідори
2 червоних болгарських перцю
3 невеликих огірка
1 червона цибулина
2 зубчики часнику
2 ст. л. оливкової олії
Морська сіль
Чорний перець

Домашній суп гаспачо класичний покроковий рецепт

1. Огірки, солодкий перець, селера і цибулину нарізати невеликими шматочками. Помідори обшпарити окропом, надрізавши їх шкірку хрест навхрест. Ошпарені помідори очистити від шкурки.
2. Нарізати їх на шматочки і покласти в блендер. Додати часник, оливкова олія та інші овочі. Все збити до однородности.
3. Посолити, поперчити і на годину поставити в холодильник. Перед подачею присипати нарізаними кубиками огірками, помідорами і свіжомеленим перцем.