Домашній суп гаспачо з перцем, помідорами, цибулею та хлібом

Рецепт гаспачо і брускети з печеним перцем. Гаспачо — суп родом з Іспанії. Домашній суп гаспачо з болгарським перцем, помідорами, цибулею та хлібом простий рецепт. Точніше і правильніше буде сказати, що холодний томатний суп гаспачо це блюдо андалуської кухні. Сьогодні пропоную приготувати томатний суп гаспачо. Це іспанський холодний суп із стиглих помідорів з додаванням солодкого перцю, цибулі та часнику. Брускетта — ідеальний аперитив для святкового застілля! Такі милі дрібнички, а на столі виглядати яскраво і доводять гастрономічний смак вечірки!

Інгредієнти

▫️3-4 болгарських перцю
▫️1-1,5 кг. помідорів
▫️1 цибулина
▫️2 зубчики часнику
▫️2 ст. ложки винного оцту
▫️1 ст. ложка оливкової олії
▫️3-4 шматочка хліба
▫️Мелений перець
▫️Сіль

Домашній суп гаспачо з перцем, помідорами, цибулею та хлібом покроковий рецепт

1. Ставимо перці в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. На помідорах робимо надрізи хрестиком і заливаємо їх окропом на 5 хвилин, тому їх легко очистити. Очищаємо болгарські перці ( один залишити для брускет).
2. Цибулю і сквері ріжемо на великі шматочки. У велику миску кладемо перець, помідори і подрібнюємо блендером. Додаємо до них цибулю, часник і винний оцет і ще раз подрібнюємо блендером, сіль і перець по вкусу.
3. Додаємо оливкову олію і перемішуємо. Хліб підсушуємо на сухій сковороді, зверху кладемо печений перець і можна прикрасити зеленню. Перед вживань гаспачо варто охолодити і подавати з гарячими брускеттами.